Våra garantier

Våra vitvaror håller. Det lämnar vi fem års garanti på.

5 års garanti

Att köpa nya vitvaror är inte alltid så enkelt. Det är lätt att irra bort sig i en djungel av ställningstaganden om energiåtgång, bullernivå, centrifughastighet och vattenförbrukning när man ska välja vilken vitvara som ska få följa med hem. Hos ELON Richardsons finns all kunskap och erfarenhet du behöver för att du ska kunna göra ett tryggt köp. Våra experter hjälper dig gärna att hitta den vara som passar bäst för dina behov.

Men det är inte bara vid själva köptillfället det ska kännas rätt. Den vitvara du väljer ska fungera som en pålitlig medhjälpare under flera år framöver, utan onödigt krångel.  Därför är vi på ELON Richardsons glada att kunna erbjuda hela fem års garanti på utvalda vitvaror. På så sätt får du en extra trygghet i ditt köp och en bekräftelse på att den vitvara du köper kommer att hålla. 

ELON:s femårsgaranti omfattar utvalda produkter från kända varumärken som Bosch, Siemens, Asko, Cylinda, Electrolux,  Husqvarna, Samsung, Whirlpool, Moccamaster och samtliga fabrikat av luftvärmepumparna vi själva installerar . Håll utkik efter garantimärket på våra vitvaror och hushållsprodukter, eller kom gärna in till någon av våra butiker för att få veta mer om vår unika garanti och exakt vilka produkter som omfattas.

Karlstad

Bromsgatan 2
653 41 Karlstad
054 - 18 06 00

Arvika

Fallängsvägen 1
671 30 Arvika
0570 - 15 300

Säffle

Kungsgatan 2
661 30 Säffle
0533 - 171 10

Grums

Nyängen
664 91 Grums
0555 - 121 31